Friday, 26 November 2010

GIVEAWAY CKYWAN




NADIA JOIN

GIVEAWAY CKYWAM

tema dan syarat penyertaan :

  1. kategori 1 : pemenang yang dipilih secara rawak
  2. kategori 2 : pemenang dr referrer tertinggi yang bagi link melalui entri di blog masing-masing
  3. buat satu entri ringkas dan padat di blog masing-masing dan sertakan link blog ini skali ok.
  4. sila letakkan link entri di ruangan komen di bawah. senang aku nak tulis no giliran haha
  5. tarikh tamat penyertaan adalah 5january. 2 bulan dari sekarang. ke lama sangat ek? kekeke
  6. wajib tag minimum 1 blogger lain, dan sila sertakan sekali link org yang ditag lam entri penyertaan. lagi banyak lagi bagus haha tak kejam kan. xkan la kau xnk ajak orang lain. keji dowh cmtu.
  7. sila bagi nama referrer/ dari mana korang dapat tau pasal GA / siapa yang tag korang.
  8. harus menjadi follower. tapi xwajib kekekeke. tapi jangan salahkan aku kalau tetibe korang xtau aku ade tambah/ubah syarat.

syarat tambahan :

  1. kategori 1 : pemenang menerusi lucky number mestilah blogger yang beralamat tetap di malaysia sahaja!
  2. kategori 2 : referrer tertinggi pula blogger yang beralamat di malaysia atau jepun. (kot2 la atil ngan zaidi nak berlawan ke kan? hahahahaha)
  3. kategori 3 : referrer kedua. sila bagi nama referrer/ dari mana korang dapat tau pasal GA / siapa yang tag korang.



IFA
RYNA
AKAK HAS

2 comments:

haszuraidah ishak said...

tq tag, akak dah join..btw, comel la blog nadia ni..suka2!!

N@di@ said...

hehehheh ma kasih akak malu nadiaa hahahah ala2 gatai ^___^